Hulpkok - sous-chef

Functie Bereiden en dresseren van voorgerechten en desserten Je ondersteunt de chef-kok waar nodig. Inventaris bijhouden van de koelkasten en diepvriesers Meehelpen met het schoonmaken van de keuken Levering controleren en eventueel wegzetten

Jouw profiel Ervaring als kok/hulpkok of in de horeca is een pluspunt. Motivatie is belangerijker dan diploma. Goede kennis van de HACCP normen. Bereid zijn om nieuwe dingen bij te leren. Kennis van Engels is een pluspunt. Na de nodige ondersteuning kan je zelfstandig werken. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Groenten en fruit wassen en schoonmaken Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De ingrediënten doseren en mengen Aanbod Tijdelijk contract van maanden, na goede resultaten optie vast. Loon is bespreekbaar op basis van ervaring. Contract van uur tot uur per week. Onmiddellijke opstart. We hebben vanaf / een nieuwe chef-kok nodig. Bij voorkeur start je al eerder op om je met de huidige kok in te werken. Mooie omgeving om te werken met parken en Employer met sterren uit de de eeuw. Innovatieve keuken. We zijn bereid om je op te leren op de werkvloer. Solliciteren

Anouk of Nora


 


Hulpkok - sous-chef
2024-04-26 - 2024-05-31

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: MAASEIK
KAPELWEG 60
Land: België
Postal Code: 3680
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share